Tuesday, July 21, 2009

An Evening with Kids - 21/07/09

Balik dari kerja, Qisteena terus kejar mummy and daddy...what she want from us?????hahaha..the first request from our lil girl....to be away for half day....with frenzs and teachers.......to where ???
OOO...pegi Zoo Negara.....suprised nyer ...."Daddy...Qist nak suruh daddy sign surat ni".....huh....tak sabar2 nak suruh sign.....even we are still in the car........at last kena jugak bagi dia permission to go...but we are wondering how to let her yang really active away from us....just with teachers and frenzs.....WITHOUT US.....

But that the reality we have to face....she growing now.....and even risau...we must let her enjoy the school trip...let her be independent.....huhhhh...

Lepas signed the letter...we then rushing to Dzull De Classique, Kajang....nak amik baju raya we all....hehehe..cepat nyer siap....tak sabar nak pakai rasa nyer...tapi puasa pun belum...hehehe
Yela tanak rushing masa puasa....senang tak sibuk2....daddy memang tak suke dgn org ramai- ramai..pening kata nyer..so malas nak kasik daddy bising...baik settle all this kejer yg remeh earlier...

Lepas amik baju, perut laparla daddy...alang-alang we are in Kajang,...singgahla Sate Kajang...tapi tanak makan Samuri and Tasmin ek...dah bosan...

We all makan Sate yg tak penah cube lagi..Sate Zamzuri..hmm taste better than Samuri, sate nye still fresh..so next time boleh la makan kat sini lagi....

Qist and Erienna...makan nasi goreng jer...mummy and daddy yang makan sate banyak...hmmm camner ni....

1 comment:

sheena maat. said...

sedapnye mkn...
maksu asyik mkn megi je kat sini...
isk3...
sedey...